5 patates5 kornişon turşu1 demet yeşil soğan1 tutam maydanoz1limon suyuelma sirkesizeytinyağı1 kase pancar turşusutuz, karabiber
Üzeri için:1 kase süzme yoğurtyeşil biberkırmızı bibermaydanozturpHAZIRLANIŞI:Patatesleri haşlayıp ezelim. üzerine doğranmışturşu,yeşil soğan,maydanoz,pancar turşusunualalım. üzerine zeytinyağı,limon suyu ve elmasirkesi ilave edelim. tuzunu da ekleyip karıştıralım.karışımdan toplar yapıp tepsiye dizelim. daha sonraüzerine çırpılmış yoğurt ve kırmızı biber gezdirelim.süslemek için turp dilimleri,maydanoz yapraklarıkırmızı biber ve yeşil biber kullandık
28 Şubat 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder