MALZEMELER:Hamurun Malzemesi:1.5 Su Bardağı Un1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri7 Çorba Kaşığı Tereyağı1/3 Su Bardağı Toz Badem1 Yumurtanın AkıKremanın Malzemesi:2 Su Bardağı Krem Patisserie1 Su Bardağı Krem Şanti3 Muz2 Çorba Kaşığı Kayısı Marmeladı
HAZIRLANIŞI:Un, pudra şekeri, tereyağı. toz badem ve yumurta akını karıştırarak hamur haline getirin.Hazırladığınız hamuru kalıba yerleştirin ve birkaç yerinden çatalla delerek 200 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Krem şanti ile krem patisserie’yi karıştırın ve soğuyan tart hamurunun üzerine yayın. Tartı muz dilimleri ve kayısı marmeladı ile süsleyin.
28 Şubat 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder