2 yufka1 kase patates püresi100 gr.kaşar peynir rendesi1 su b.galeta unu1 çay b.sıvıyağtuzkarabibermuskat
HAZIRLANIŞI:Yufkaların birini yayın. suyla yağı karıştırın.yufkalarınüzerine gezdirin. ikinci yufkayı yayın. yağlı sudangezdirin.yufkayı artı şeklinde dörde bölün. her parçayıuzunlamasına bir daha bölüp 8 parça elde edin.patatespüresine kaşar peynir karabiber ve muskatı ekleyerekkarıştırın.1′ er çorba kaşığı yufkaların geniş kısımına koyun.sigara böreği gibi sarın.buzdolabında 2 saat bekletin. tabağımusluğun altında sudan geçirin. galeta ununa bulayın.önceden ısıtılmış 180 dercelik fırında 30 dk. pişirin.
28 Şubat 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder